Coaching

Kindercoaching:

Loopt je kind vast op school of thuis? Vertoont je kind gedrag waar de omgeving geen raad mee weet? Heeft je kind last van woede aanvallen? Is je kind ineens stiller of meer teruggetrokken? Heeft je kind (in)slaap problemen? Is je kind angstig geworden?

Als kindercoach help ik het kind om de oplossing in zichzelf te zoeken en te vinden om zo de gewenste doelen te bereiken. Hierbij ga ik uit van de eigen kwaliteiten en mogelijkheden van het kind.

Ik maak gebruik van verschillende mogelijkheden zoals spelvorm, creatieve werkvormen, gesprekstechnieken, visualisatie, het Coachee-spel en meditatie en Mindfullness bij kinderen.

 

Vitaliteitscoaching:
De Wereld Gezondheidsorganisatie geeft aan dat ruim 75% van alle welvaartziekten worden veroorzaakt door onze levensstijl. Dit betekent dat we zelf voor 75% invloed hebben op het voorkomen van welvaartziekten en het behoud van onze gezondheid!

Ons denken, handelen, voelen en het vele moeten van onszelf hebben veel invloed op onze vitaliteit.

De kwaliteit van ons leven wordt bepaald door:

  • Hoe we omgaan met onze emoties
  • Hoe we reageren op onze omgeving
  • Hoe we de dingen die ons overkomen ervaren
  • Of we onszelf al dan niet saboteren

Kortom; hoe we ons dagelijks voelen; fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Deze facetten zijn niet los van elkaar te zien en beïnvloeden elkaar voortdurend.

Als coach kan ik je helpen inzicht te krijgen in wat er speelt en bied ik de nodige ondersteuning zodat je zelf je eigen oplossing kunt vinden.

Ik bied je deze ondersteuning door middel van gesprekken, ademhalingsoefeningen, visualisatie oefeningen, fysieke oefeningen, voedingsadviezen en massage. De gesprekken kunnen ook buiten plaatsvinden tijdens een wandeling of een hardloop sessie.

Voor volwassenen én kinderen!